Niets van deze pagina mag overgenomen worden


SURE FOOT Sessie Inboeken
Een SURE FOOT ® Sessie inboeken

Voordat je SURE FOOT Pads met je paard wil gaan gebruiken raden we je aan om eerste een SURE FOOT Sessie met je paard te boeken bij MindBodyHorse.

SURE FOOT Pads zijn namelijk geen speelgoed of leuk trucje maar vereisen achtergrondkennis in de fysieke en mentale structuren van een paard.

Het is niet voor niks dat er een speciale SURE FOOT Practioners training is met 4 verschillende niveaus die paarden professionals moeten volgen voor ze geautoriseerd zijn om de SURE FOOT Pads aan hun klanten aan te bieden.

Hansje van MindBodyHorse is momenteel de hoogst gecertificeerde SURE FOOT Practitioner in Nederland en is een 3 Hoof Practitioner. Tevens is Hansje het SURE FOOT aanspreekpunt in Nederland en gecertificeerd door SURE FOOT om SURE FOOT Clinics en Demo’s te geven aan particulieren, praktijken, opleidingen en bedrijven.


Tijdens een SURE FOOT Sessie hebben kunnen jij en je paard kennismaken met de volledige set SURE FOOT Pads. De basiskennis die nodig is om als particulier met de Pads te starten krijg je tijdens de sessie helemaal uitgelegd, specifiek op maat voor jou en je paard.

Jij en je paard kunnen op drie verschillende manieren kennis maken met de SURE FOOT Pads:
A

Private Sure Foot Session


Privé theorie- en praktijkuitleg van in totaal 1 uur voor 1 persoon met 1 paard op jouw eigen locatie waarbij de volledige set SURE FOOT Pads en Pods tot je beschikking staat.

Jij krijgt een uitgebreide privé uitleg, zintuigoefeningen, ervaart zelf de Pads én persoonlijke Ruiter Body Analyse op de Pads en je paard heeft ongeveer een half uur Pad tijd.

Kosten € 75* 
(excl. reiskosten en evt. bakhuur)

B

Duo SURE FOOT Session


2 deelnemers met ieder een paard krijgen 1,5 uur lang gezamenlijke theorie- en praktijkuitleg op hun eigen locatie en kunnen zo kennismaken met de volledige set SURE FOOT Pads en Pods. 

De 2 deelnemers krijgen een uitgebreide gezamenlijk uitleg, zintuigoefeningen én ieder een persoonlijke Ruiter Body Analyse op de Pads en ieder paard heeft ongeveer een half uur eigen Pad tijd.

Kosten € 65 per deelnemer/paard* (excl. reiskosten en evt. bakhuur.

Deze worden gedeeld door de deelnemers)

*Kosten deelname zonder paard
(Maximaal 2 deelnemers zonder paard) €30.

Kosten Toeschouwers: €20.  
* Toeschouwers of interactieve deelnemers zonder paard kunnen allen in overleg aanwezig zijn. Toeschouwers kijken passief mee vanaf de zij lijn.

Deelnemers zonder paard doen interactief mee met het theoriegedeelte, ervaren de pads ook zelf én ontvangen een Ruiter Body Analyse.
C

Sure Foot Pad Party

Bij minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers met paard organiseren we een SURE FOOT Pad Party bij jou op stal!

Hansje van MindBodyHorse en nog een officieel gecertificeerde SURE FOOT Practioner komen dan samen met 2 voledige sets SURE FOOT Pads en Pods bij jullie op locatie.

Alle deelnemers met paard krijgen een uitgebreide gezamenlijke uitleg, zintuigoefeningen én ieder een persoonlijke Ruiter Body Analyse op de Pads en ieder paard heeft een half uur individuele begeleiding met ieder een hele set SURE FOOT Pads en Pods.

De SURE FOOT Pad Party duurt 3 tot 4 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Kosten € 60 per deelnemer/paard (excl. reiskosten en evt. bakhuur, deze worden gedeeld door het aantal deelnemers)

*Kosten deelname zonder paard (Maximaal 6 deelnemers zonder paard) €30.

Kosten Toeschouwers: €20   * Toeschouwers of deelnemers zonder paard kunnen allen in overleg aanwezig zijn.Toeschouwers kijken passief mee vanaf de zij lijn.

Deelnemers zonder paard doen interactief mee met het theoriegedeelte, ervaren de pads ook zelf én ontvangen een Ruiter Body Analyse.


Contact

Meer weten of een afspraak maken?
+31 (0) 611017433
(i.v.m. werkzaamheden graag per WhatsApp)

Social Media